Kami Menawarkan

Sama ada anda memindahkan rumah atau pejabat, kami akan memastikan anda menerima perkhidmatan berkualiti tinggi dengan kos yang rendah.

Jaringan Pemandu
Yang Besar

Dengan lebih daripada 80 lori dan van di bawah rangkaian kami, kami dapat memadankan pemandu yang sesuai berdasarkan keperluan logistik anda. Jimat masa dan dapatkan pemandu yang dijamin apabila anda membuat tempahan 48 jam lebih awal.

Sebut Harga Serta-Merta
Dan Tetap

Dengan Zazira Movers, anda boleh mendapatkan sebut harga segera dalam masa kurang dari 30 saat! Yakinlah, harga yang anda lihat di platform kami adalah harga yang akan anda bayar. Bayaran tambahan hanya dikenakan jika perjalanan kedua diperlukan.

Keselamatan

Kami sangat taksub dengan memastikan barangan anda dihantar dengan selamat dan selamat. Pemandu kami melalui pemeriksaan latar belakang yang menyeluruh untuk memastikan mereka memiliki lesen dan kepakaran yang tepat untuk mengendalikan barangan anda, secara profesional.

Pembungkusan Dan Pelabelan

Pembungkusan dan pelabelan adalah bahagian penting perancangan bergerak. Sistem pelekat berkod warna dengan set pengekodan alfanumerik akan memastikan semua item yang dibungkus dihantar ke lokasi yang betul dengan cekap.

Khidmat Pelanggan Mesra

Di Zazira Movers, kami akan melakukan yang terbaik untuk menyediakan perkhidmatan yang profesional, dipercayai dan boleh dipercayai kepada semua pelanggan kami. Kami akan menampung sebarang permintaan dan menyelesaikan sebarang masalah yang mungkin anda miliki.

Perkhidmatan Kargo Berat

Lori bersaiz 20 kaki dan 40 kaki kami sedia digunakan untuk keperluan penghantarann kargo anda.

  • Untuk menjadikannya lebih mudah untuk anda, Zazira Movers telah membentuk jadual semak senarai dan proses langkah demi langkah yang akan membantu anda menjejaki perkara-perkara penting yang perlu dilakukan semasa penempatan semula anda.

Komersial dan Pejabat Relokasi

Sebagai penempatan semula korporat melibatkan banyak kemahiran, pasukan kami menghasilkan kemahiran yang berbeza, seperti migrasi IT, relokasi selamat, dan banyak lagi kawasan lain.

  • Penempatan pejabat adalah urusan 247. Pelan bergerak boleh dilaksanakan pada bila-bila masa 247 untuk mengelakkan downtime minimum atau gangguan kepada semua sistem pejabat dari jualan dan pemasaran ke pergudangan ke jabatan IT – kami memastikan gangguan minimum melalui perancangan dan pelaksanaan yang teliti.

Merentas Sempadan

Kami dapat menghantar kargo anda melintasi sempadan dari Malaysia ke Singapura dan Thailand.

  • Dokumentasi boleh menjadi sangat menggalakkan terutamanya untuk mengimport, tetapi dengan panduan langkah demi langkah dan pengalaman bertahun-tahun, ini dapat dilakukan dengan mudah.

Membuat Sambungan dan Memberi Keputusan

Cubalah sekarang untuk mengalami cara yang baru dan segar untuk menempah pengangkutan kargo di Malaysia!

Email Kami
Call Kami di Talian +60 18-989 4518

Mulakan Sekarang bersama Zazira Movers

Memerlukan Bantuan? Berhubung dengan kami

PAUTAN MEDIA